REDIRECTIONAŢI 2%

Sustineți Fundația

Fundația Română pentru Excelență în Muzică este o organizație non guvernamentală și non profit, care se dedică progresului culturii în România și oferă celor mai talentați tineri muzicieni din țară oportunitatea unică de a se perfecționa studiind și concertând alături de artiști consacrați la nivel internațional.

Grație Prietenilor Fundației (donatori, sponsori, parteneri), peste o sută dintre tinerii muzicienii cu un important potential artistic își dezvoltă măiestria interpretativă și creează muzică la cel mai înalt nivel, pe scenele din România și de peste hotarele țării. 

Patrimoniul cultural al unei țări se construiește prin talentul artiștilor dar, în egală măsură, prin preocuparea și aprecierea pe care o dovedește societatea, față de ei.

Este o mândrie pentru fiecare dintre noi să contribuim la împlinirea destinului lor artistic și a roluluilor de ambasadori ai culturii române în lume!

În România, în momentul de față, este nevoie ca societatea civilă să compenseze resursele limitate pe care autoritățile publice le rezervă culturii. Lipsa unei investiții în programele de specializare si situația materială critică a artiștilor sunt principalele cauze ale exportului de talente în favoarea altor țări. România pierde astfel un capital atât cultural cât și economic de neînlocuit.  

Descarcă formularul de aici: FORMULAR 230