Donație individuală

Prietenii Fundației Române pentru Excelență în Muzică

Acesul publicului la concertele organizate de Fundație este liber, în limita locurilor disponibile.

Au prioritate deținătorii de invitații - printre aceștia se numără prietenii Fundației Române pentru Excelență în Muzică. 
 
Vă invităm în comunitatea Prietenilor Fundației prin donația pe care o veți face în sprijinul misiunii noastre și a tinerilor artiști:
 
- vă rezervăm invitații la evenimentele curente ale Fundatiei, unde veți avea ocazia să apreciați, în mod direct, valoarea muzicienilor pe care îi ajutați
- va cream posibilitatea de a va întalni cu artiștii participanți la concertele Fundației
- vă oferim materiale de colecție, produse în serie limitată
- vă informăm cu prioritate despre evenimentele, noutățile și realizările Fundației
 

Puteți alege opțiunea unei donații individuale care vă dă posibilitatea de a primi o invitație pentru suma de 300 RON, sau doua invitații pentru suma de 400 RON.
Invitațiile sunt valabile pentru toate evenimentele curente ale Fundației.

Reset

 

Vă invităm să deveniți donatori și să contribuim, împreună, la împlinirea destinului artistic al tinerilor muzicieni talentați din România și a rolului lor de ambasadori ai culturii române în lume!

Mecenatul privat, susținerea artiștilor de mare talent, este gestul prin care investiți într-o societate mai bună, unde cultura aduce beneficii multiple. Cândva, un privilegiu rezervat aristocrației, mecenatul este, astăzi, o practică accesibilă tuturor celor cu viziune, dispuși să își asume un rol mai important decât cel de spectator, în viața artistică.

Contribuția dumneavoastră are un impact pozitiv asupra tuturor aspectelor activității noastre și asupra fiecăruia din beneficiarii programelor noastre:

- ne permite să continuăm să oferim tinerilor muzicieni oportunități unice de a se perfecționa prin colaborări cu maeștrii internaționali

- susține organizarea Festivalului Internațional de Muzică Sibiu-Hermannstadt și a altor evenimente muzicale ale Fundației de mare calitate artistică

- dă amploare inițiativelor Fundației ce promovează educația muzicală și implicarea socială a muzicienilor.

Pentru alte informații, vă invităm să ne contactați direct, la email office@frem.ro