RICHARD WAGNER<br>PARSIFAL<br>ATENEUL ROMAN<br>7 si 8 octombrie 2016

Parsifal la Ateneu

                                                                                                                                                                                                        

Proiectul PARSIFAL LA ATENEU a fost inițiat în luna mai 2015 de catre Fundația Română pentru Excelență în Muzica, în parteneriat cu Filarmonica «George Enescu», la 100 de ani de aniversare a debutului acestei opere in Romania, sub bagheta lui George Enescu.

La cele doua spectacole cu actul III, realizate si dirijate de catre Christian Badea, au colaborat cântăreți wagnerieni de valoare mondială - Stefan Vinke (Parsifal), Eric Halfvarson (Gurnemanz), Bela Perencz (Amfortas), împreună cu actrița Maia Morgenstern, care a enuntat cele două cuvinte ale lui Kundry si a interpretat lunga scenă de teatru de la începutul actului. Succesul enorm al acestor spectacole, a determinat continuarea proiectului si a partenariatului intre Fundatie si Filarmonica.

  


Pe 7 si 8 octombrie 2016, Fundația Română pentru Excelență în Muzică și Filarmonica «George Enescu» reînnoiesc parteneriatul și propun publicului două spectacole excepționale cu Actul I din «Parsifal», ca deschidere de gală a stagiunii de concerte a Filarmonicii «George Enescu» și a Ateneului, cu participarea soliștilor Stefan Vinke ( Parsifal) , Eric Halfvarson( Gurnemanz) , Petra Lang (Kundry), Bela Perenz ( Amfortas) și Marius Bolos (Titurel).

Artistii si echipa proiectului

Artistii si echipa proiectului

Artistii si echipa proiectuluiArtistii si echipa proiectului

Susţine fundaţia

Donație individuală

Prietenii, partenerii și donatorii FREM sunt invitați la toate evenimentele curente ale Fundației. Vă invităm să deveniți donatori și să contribuim, împreună, la împlinirea destinului artistic al tinerilor muzicieni talentați din România și a rolului lor de ambasadori ai culturii române în lume! mai mult
Donate

PARTENERI si SPONSORI

Parteneri si Sponsori

PARTENERI si SPONSORIPARTENERI si SPONSORI